top of page

Schwarzwälder Kirsch Oats

Bijgewerkt op: 4 apr. 2023
Overnight Oats…ik had er al vaak over gelezen, maar het idee van koude havermoutpap vond ik lange tijd niet echt aantrekkelijk … tot ik dit recept probeerde. Echt een heerlijk ontbijtje. In de avond snel klaargemaakt en in de ochtend meteen genieten van een geweldig ontbijt. Door de kersen lijken mijn overnight oats op een Schwarzwälder Kirsch taartje. Nou, daarvoor kom ik mijn bed graag uit. :)


Ingrediënten:

  • 50 g havermout

  • 120ml (plantaardige) melk

  • ½ tl chia zaad

  • ½ tl rauwe cacao

  • ½ tl kaneel

  • 1 banaan

  • 1 handje kersen (diepvries)


En zo maak je het:

  1. Snij de banaan en kersen in kleine stukken.

  2. Meng samen met de andere ingrediënten in een afsluitbaar bakje (bijvoorbeeld een oude jampot).

  3. Zet overnacht in de koelkast.

1 weergave

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page