top of page

Over mij

Mijn missie:

Jou laten zien dat een hoopvol, vitaal en gezond leven na ziekte mogelijk is!

IMG_0273 2.JPG

Kati Pannekeet

Uit ervaring weet ik hoe eenzaam je je kan voelen na een ingrijpend behandeltraject. Ik herinner me het moment nog zo goed toen mijn arts zei: “Je bent klaar, we zien je over een jaar voor de eerste controle.” Iedereen was blij en ging over tot de orde van de dag, terwijl ik alleen maar dacht: HOE pak ik in hemelsnaam mijn leven weer op? Ik was heel erg moe, bang en wist vaak halverwege een zin niet meer wat ik eigenlijk wilde zeggen.

 

Op zoek naar een nieuw evenwicht heb ik toen van alles uitgeprobeerd en gelezen. Ik wilde mijn herstel bevorderen en voelde instinctief dat er nog veel meer nodig was om me weer gezond en lekker te voelen. Ik wilde andere keuzes maken en me weer thuis voelen in mijn ietwat gehavende lijf. Ik ben me steeds meer gaan verdiepen in gezonde leefstijl, kankerpreventie en in manieren om gezondheid positief te beïnvloeden. Ik heb mijn eigen leven stap voor stap aangepast en kreeg weer vertrouwen in mijn toekomst en mijn leven. Ik voelde me steeds energieker en beter. En dat gun ik iedereen. 

 

Mijn naam is Kati Pannekeet. Ik ben moeder van 2 dochters en getrouwd met mijn vakantieliefde. Ik kom oorspronkelijk uit Zuid-Duitsland, maar voel me helemaal thuis in Haarlem aan de rand van de Kennemer duinen. Ik heb lang als docent, trainer, adviseur en projectmanager in het onderwijs gewerkt. De afgelopen tijd heb ik verschillende opleidingen gevolgd, zoals medische en psychosociale basiskennis, hormoontherapie en leefstijlcoaching. 

 

Binnen mijn praktijk specialiseer ik me in het begeleiden van mensen die na een ingrijpende ziekte gezonder willen leven. Ik help mijn klanten de regie terug te pakken en keuzes te maken die bij hun prioriteiten en energielevel passen. Als coach en trainer begeleid ik mensen tijdens een lastige, maar ook uitermate boeiende periode die gepaard gaat met nieuwe inzichten en het stellen van andere prioriteiten. Ik sta als een constructief kritische cheerleader aan de zijlijn die alleen maar oog voor de cliënt heeft.  Ik kan een verschil maken tijdens het herstel van mijn cliënten. Dat vind ik het mooiste wat er is.

bottom of page