top of page

Workshop
Training

Mrs. Broccoli verzorgt verschillende workshops en trainingen.

Check de agenda voor aankomende activiteiten.

Werk je bij een stichting, bedrijf, zorg-, onderwijsinstelling of een inloophuis, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

1 Workshop Gezond verder

Wil je werken aan een gezonde leefstijl? Weet je niet waar je moet beginnen?

Begin je vaak enthousiast, maar val je na een tijdje terug in oude gewoontes?

Dan is deze workshop iets voor jou. In deze workshop leer je meer over verschillende leefstijlinterventies die een positief effect hebben op welzijn, gezondheid en herstel. Door het volgen van een paar simpele opdrachten zet je een eerste stap richting een gezondere leefstijl. Je komt erachter welke stap in jouw geval de meeste kans op slagen heeft en begint met een concreet voornemen aan je reis richting een gezonder leven.

2  Webinar Relax! Nu!

Het is voor iedereen belangrijk om op tijd rust te nemen. Wanneer je regelmatig ontspant, kunnen zowel lichaam als geest tot rust komen. Maar hoe ontspannen we eigenlijk en kun je ontspanning plannen?

Tijdens deze workshop gaan we op zoek naar de juiste vorm van ontspanning voor jou. Je leert meer over verschillende soorten rust en maakt kennis met een aantal korte ontspanningsoefeningen. Doe mee en ontdek hoe je innerlijke rust kunt vinden te midden van het dagelijkse leven.

3 Webinar Routeplanner voeding

Het thema voeding is zeer complex. Veel is niet zwart of wit, maar eerder grijs gebied. 

Tijdens dit webinar maak je kennis met een speciale routeplanner over het thema voeding na kanker. Je leert hoofd- van de bijzaken onderscheiden, waardoor je beter geïnformeerde keuzes kunt maken die bij jou passen.

4 Training Know your lemons

Wil je meer weten en actief bezig zijn met jouw borstgezondheid? Doe dan mee aan de inspirerende en informatieve training van Know your lemons. Deze training is ontworpen om mensen voor te lichten over borstgezondheid, het herkennen van mogelijke tekenen van borstkanker en het nemen van proactieve stappen voor vroege opsporing. 

5 Workshop/Training op maat

Mrs. Broccoli verzorgt op aanvraag workshops of trainingen op maat. Mogelijke inhoud: gezonde leefstijl, voeding, preventie van ziekte, duurzame gedragsverandering 

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

bottom of page