Over het recept
Ik ben altijd op zoek naar lekkere en makkelijke lunchrecepten die je vooraf kunt bereiden en eventueel mee kunt nemen naar je werk.
Het geheim van een goede meal-prep salade? Geen slasoorten die verleppen, maar stevige ingrediënten die na een paar uurtjes of zelfs de volgende dag ook nog heerlijk smaken.
Denk bijvoorbeeld aan een linzensalade, tabouleh, of een salade met broccoli of rode biet. En natuurlijk deze topper: wortelsalade!
Super fris, voedzaam en perfect om mee te nemen. 🌿✨

Wat heb je nodig?
1 appel
2 wortels
80 g hüttenkäse
Handje rozijnen
Sap van ½ citroen
1 tl olijfolie
1 tl ahornsiroop
25 g hazelnoten
½ tl tijm
Zout en peper naar smaak
Hoe maak je het?
Was de appel, snijd hem in vieren en verwijder het klokhuis. Snijd vervolgens in dunne schijfjes.
Rasp de wortels.
Meng alle ingrediënten goed door elkaar.
Bewaar de salade in een glazen container in de koelkast.